HALOVÉ TURNAJE V HLUŠÍCÍCH SE BLÍŽÍ, HLAVNÍM PARTNEREM SPOLEČNOST "JAKO"...

09.11.2016 16:27

Velký maratón dvoudenních halových turnajů ve sportovní hale Střední školy technické a řemeslné v Hlušicích opět začíná již tento víkend. V letošním roce se pořadatelům podařilo uspořádat i jednodenní turnaj pro MINI přípravku (ročník 2010), kterým celý seriál roku 2016 odstartuje. Na úvod se tedy představí ti nejmenší, turnaje se zúčastní celkem 5 týmůdo hlušické haly přijede kromě domácího RMSK Cidlina partnerský klub FK Chlumec n. C., dále budou dva týmy reprezentovat FC Hradec Králové a jeden tým Sokol Újezd. 

Sportovní ředitel turnajů Matěj Novotný a technický vedoucí Milan Hamáček připravili pro týmy opět parádní prostředí.Sportovní hala se může pochlubit novým povrchem, který zřejmě láká a opět se na turnaje hlásí týmy z České republiky, ale i ze Slovenska. Z celkových šesti turnajů zatím není plně obsazen pouze ten pro ročník 2009, což se ale dle slov Matěje Novotného brzy změní. V dalších třech turnajích je, alespoň co se ubytovacích služeb týče, plno a "barák je obsazený až po střechu" (v našem případě po zámeckou věž) :-) . Týmy, které by se ještě chtěly přihlásit, stále ještě mohouubytování už ale musí řešit ve vlastní režii, např. v Novém Bydžově (pro případné doporučení ubytování je možno kontaktovat organizátory). Také na poslední turnaj se startovní listina začíná postupně zaplňovat, i na tento termín je však stále možné váš tým přihlásit.

V místní klubovně budou mít účastníci možnost občerstvení, ale také případné večerní diskuse nejen o fotbalové tématiceZačíná se v sobotu 12.listopadu od 9.00hod turnajem ročníku 2010. 

Hlavním partnerem těchto halových turnajů v roce 2016 je firma TEAM line, s.r.o. - výhradní distributor značky JAKO pro ČR.

Zpět