MFK VYŠKOV VÍTĚZEM PRVNÍHO TURNAJE, NÁŠ TÝM 2008 NA TŘETÍM MÍSTĚ, KEVIN KOŽÍŠEK NEJLEPŠÍ HRÁČ TURNAJE...

23.11.2015 10:37

O uplynulém víkendu se v Hlušicích konal halový turnaj pro hráče ročníku narození 2008 a mladší. Turnaj vyhrál MFK Vyškov, který ve finále porazil Graffin Vlašim. Náš tým RMSK Cidlina "modří", který byl složen pouze z hráčů 2008 uhájil alespoň bronzovou medaili, když porazil v zápase o 3. místo Junior Praha "modří". Kompletní výsledkový servis, celkové pořadí i výčet individuálních cen bude k dispozici v sekci "Halové turnaje". Za zmínku jistě stojí i fakt, že nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen Kevin Kožíšek, který z pozice levého obránce vsítil neuvěřitelných 14 branek(!!!). 

Nejen Kevinovi, ale i všem hráčům, kteří reprezentovali náš klub ("modří" i "zlatí") mnohokrát děkujeme a gratulujeme k výsledkům a herním výkonům. A samozřejmě děkujeme i rodičům, kteří opět neúnavně povzbuzovali naše hráče a hnali ja za vítězstvím v každém zápase. 

Děkujeme i všem dalším hráčům z jiných klubů za hezké fotbalové zážitky a fanouškům a rodičům, kteří po oba dva dny, ve všech 59 utkáních vytvářeli příjemnou fotbalovou kulisu...

Zpět