PAVEL MEJSTŘÍK FOTBALISTOU ROKU 2014, JIRÁSKOVO DIVADLO POČTVRTÉ HOSTILO GALAVEČER CIDLINSKÉHO FOTBALU

24.03.2015 17:29

Jiráskovo divadlo v Novém Bydžově se již tradičně stalo dějištěm Galavečera fotbalového klubu RMSK Cidlina Nový Bydžov, letos společně i s partnerským klubem SK Union 2013. Celým večerem provázela ostřílená moderátorská dvojice Pavel Obermajer - Matěj Novotný, které v samém úvodu doplnil i Pavel Obermajer junior. Pozvání na toto sportovní setkání přijaly i významné osobnosti regionu, a to nejen ze sportovních kruhů. Mezi přítomnými byli k vidění Mgr. Bohumil Orel – místostarosta města Nový Bydžov, Ing. Martin Zbořil - předseda OFS Hradec Králové a člen Komise mládeže FAČR, Mgr. Zdeněk Vychytil - ředitel DDM Nový Bydžov, Jaroslav Trejbal - starosta obce Hlušice a dlouholetý hráč FK Nový Bydžov s perfektním přístupem a působením na chod týmu i klubu, svého času i trenér žáků RMSK Cidlina, trenéři roku 2013 Petr Průcha a Martin Firbacher, fotbalista roku 2013 Patrik Mokošín, dále osobnost novobydžovské kopané Josef Košátko, který byl dlouholetým hráčem a trenérem dospělých i mládežnických kategorií FK Nový Bydžov a RMSK Cidlina. 
Během necelých dvou hodin byli vyhlášeni nejlepší hráči v našich nejmenších přípravkových kategoriích, nejlepší střelci v anketě Bomber roku, nejužitečnější hráči všech mládežnických ročníků a dospělých týmů RMSK a Union 2013, nejlepší trenéři roku, významné osobnosti a samozřejmě i anketa nejprestižnější a nejsledovanější, jedenáctka roku a fotbalista roku 2014, kterým se tentokrát stal hráč staršího dorostu Pavel Mejstřík a převzal tak pomyslné žezlo od trojnásobného vítěze z minulých let Patrika Mokošína, dnes už oporu třetiligového Unionu 2013.
Doprovodný program zajistily svými skvělými vystoupeními mažoretky DDM Nový Bydžov pod vedením Barbory Novotné a chlumecká dívčí taneční skupina She-pot. Na závěr se všichni přítomní sešli v přátelské atmosféře u výborného rautu připraveného žáky SŠTŘ Nový Bydžov. 
V Jiráskově divadle se sešlo cca 250 cidliňáků z řad hráčů, rodičů, funkcionářů, partnerů a příznivců klubu. Celá akce snesla vysoké měřítko z pohledu organizace a průběhu, o což se zasloužili především hlavní organizátoři Matěj Novotný, Petr Průcha, Martin Novotný a Pavel Obermajer.

 

CELÝ ČLÁNEK A FOTO NALEZNETE ZDE:    rmskcidlina.com/Fotky/Ruzne/Galavecer15/mywebalbum/index.html

 

redakce oficiálního webu RMSK, MatN.

Zpět