STARŠÍ PŘÍPRAVKA V SOBOTU ČTVRTÁ V PARDUBICÍCH. V NEDĚLI ÚSPĚŠNÁ STĚŽERSKÁ LIGA. ROZŠÍŘILI JSME REALIZAČNÍ TÝM...

23.01.2017 20:32

V sobotu 21.1.2016 vyrazila starší přípravka na turnaj pro ročník 2006 do Pardubic. Klukům se vstup do turnaje vydařil a první 3 zápasy ve skupině vyhráli. Nejprve zdolali Pardubice 4:2, poté 3:2 Chrudim a ČAFC Brno 3:0. Přestože v posledním zápase ve skupině prohráli 7:3 s Třebíčí, postup do semifinále jim neunikl. V semifinále naše hráče čekal druhý tým Pardubic. Zápas nabídl dramatickou a vyrovnanou bitvu na jejímž konci se bohužel radoval soupeř z vítězství 4:2. Prohra tak odsunula náš tým do boje o bronzovou medaili, ve kterém se už projevila větší fyzická vyspělost soupeře, kterému naši hráči nestačili a podlehli 1:6. Pro "modrobílé" barvy tak zbylo nepopulární 4. místo.

"Přestože jsme nakonec nezískali medaili hodnotíme turnaj pozitivně. Dokázali jsme postoupit z těžké skupiny do semifinále, na naši hru nechalo koukat a to vše je umocněno tím, že ačkoliv se jednalo o turnaj ročníku 2006 naše mužstvo bylo v poli až na dvě výjimky tvořeno hráči ročníku 2007", hodnotil turnaj trenér Ernest Jablonovský.

 

V neděli pak další část týmu sehrála další dva zápasy v rámci Zimní stěžerské halové ligy. Našimi soupeři byli nejprve Předměřice a po hodinové přestávce FC HK dívky. "Přestože nám několik hráčů vypadlo těsně před zápasem ze stavy a někteří kluci museli nastoupit na nezvyklých postech dokázali jsem v obou zápasech zvítězit", řekl trenér Novák, který v uplynulých dnech dokázal rozšířit svůj realizační tým o novou vedoucí - Nikolu Brattovou. "O rozšíření našho týmu o novou vedoucí/ho jsme uvažovali již delší dobu. Jsem rád, že se Alešovi podařilo takového člověka najít. Paní Brettová byla horkým adeptem již delší dobu. Pevně věřím, že je člověkem na svém místě a ulehčí trenérům od čím dál tím větší byrokracie a ti se tak budou moci plně věnovat fotbalovým věcem. Činnost nové vedoucí bude spočívat především v administrativních záležitostech týmu. Nikolu tímto mezi sebou oficiálně vítáme a těšíme se na vzájemnou spolupráci", doplnil šéftrenér Matěj Novotný.

 

Zpět