UNION - SLAVIA: NÁSTUP NAŠICH NEJMENŠÍCH S HRÁČI, TIPOVACÍ SOUTĚŽ VYHRÁLI HANA BIČIŠŤOVÁ A VÍTOSLAV BOŽIČ, DOBROVOLNÝ PŘÍSPĚVEK NA CHOD PŘÍPRAVEK...

30.08.2015 15:36

V pátek 28.8.2015 na novobydžovském stadionu v rámci 2. kola MOL poháru FAČR hostil SK UNION 2013 SK Slavii Praha. Před neuvěřitelnou návštěvou 2.056 diváků se představili i hráči přípravek RMSK Cidlina, kteří doprovodili hráče na hrací plochu. Věříme, že tento zážitek, který netrval déle než jednu minutu, se vryl do pamětí našich nejmenších ratolestí, a že alespoň někomu otevřel oči a pomohl nasměrovat jeho cestu správným fotbalovým směrem... Utkání nakonec vyznělo lépe pro favorizovanou Slavii, která vyhrála vysoko 7:0, když se hattrickem blýskl odchovanec hradeckých Votroků Radek Voltr. Více o utkání na webu RMSK zde nebo na webu SK Slavie Praha ZDE.   

V rámci tohoto utkání byla vedením klubu a přípravek RMSK Cidlina zorganizována TIPOVACÍ SOUTĚŽ na přesný výsledek utkání. Výherci této tipovací soutěže se stali Hana Bičišťová, respektive malý Ivošek a Vitoslav Božič, kteří brali více než 500,- Kč - GRATULUJEME!!! Polovina z celkové vybrané částky putovala na účet RMSK, jako příspěvěk na sportovní chod přípravek. Společně s touto soutěží mohli diváci i dobrovolně přispívat na výchovu nových fotbalistů. Celkem se vybralo více než neuvěřitelných 10.000,- které jsou na BÚ klubu vyčleněny přípravkové kategorii. Všem přispěvovatelům MNOHOKRÁT DĚKUJEME. Děkujeme též i maminkám (Janě Kymrové, Markétě Kožíškové, Haně Nedbálkové a Nikole Brettové), které byly ochotny pomoci při organizaci této akce.

Zpět