ZLATO A STŘÍBRO PRO STARŠÍ PŘÍPRAVKU, MLADŠÍ BYLI BRAMBOROVÍ...

07.02.2017 10:03
Na minulý víkend připravili trenéři starší přípravky svým svěřencům opět pestrý program. V sobotu se hráči ročníku 2007 zúčastnili turnaje v Železném Brodě. Na turnaj se přihlásilo sedm týmů a hrálo se systémem "každý s každým". Pět vítězství a jedna prohra přinesli našim hráčům stříbrné medaile. "Bohužel hned v prvním zápase nás potkal "zápas blbec", kdy jsme přes drtivou převahu a spoustu šancí nedokázali do malých házenkářských branek skórovat a soupeř z ojedinělého brejku v poslední minutě strhl vítězství na svoji stranu. Tento zápas nás stál konečné vítězství. Přestože jsme nezískali na tomto turnaji zlaté medaile, jsme výkony i předvedenou hrou na turnaji spokojeni. Naši kluci ve všech zápasech převáděli velmi dobrý fotbal a zejména čtveřice Pěnkava, Jonáš Fanta, Otta, a Veselý na palubovce dominovali", řekl k turnaji trenér Novák. Martin Otta byl dokonce na turnaji po zásluze vyhlášen nejlepším hráčem turnaje.
 
Na turnaji v Železném Brodě startovali i hráči ročníku 2008, jako B tým RMSK. Vedli si celkem slušně, bohužel malé brány a těžký futsalový míč nám dělal velké problémy a byl tak naším nejvěětším soupeřem. "Konecné 4. místo je asi adekvátním odrazem dnešní hry za akatuální konstalace hvězd", řekl k turnaji trenér Masařík.
 
Co se starší přípravce nepovedlo v sobotu, povedlo se v neděli na turnaji pro hráče ročníku 2006 v Jičíně. Kluci od prvního zápasu herně i výsledkově dominovali a vyhráli všech šest zápasů při skóre 32:3 a na konci turnaje mohli slavit zlaté medaile!!!. "Výborné výkony celého týmu, který jsem nemusel téměř kaučovat. Kluci plnili téměř všechny požadavky, které si říkáme na trénincích a před každými zápasy. Vynikající individuální výkony okořeněné dobrou kombinační hrou nám přinesli nejen vítězství, ale i chválu od našich soupeřů. Výborné výkony celého týmu na turnaji umocnili radost Jirkovi v brance, který převzal cenu pro nejlepšího brankáře turnaje", zhodnotil turnaj trenér Ernest Jablonovský. "Cena pro Jirku za nejlepšího brankáře je zasloužená odměna za velmi dobrý přístup k tréninkům a zápasům", doplnil hlavní trenér starší přípravky Aleš Novák.
Zpět